MULTIsignaal Regio Noord-Holland Noord

De MULTIsignaal Verwijsindex is een digitaal systeem waarin professionals een signaal kunnen afgeven om hun zorg en/of betrokkenheid bij een jongere in de leeftijd van 0-23 jaar aan te geven.

Het doel van de Verwijsindex is om professionals die betrokken zijn bij een jongere/gezin zo vroeg mogelijk met elkaar in contact te brengen om samen de best passende ondersteuning/begeleiding te bieden.

In de regio Noord-Holland Noord zijn al verschillende organisaties aangesloten op de Verwijsindex, zoals: wijkteams, leerplicht, scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, het CJG, jeugdhulpinstellingen, Veilig Thuis, maatschappelijk werk enz. Om een contract te krijgen met de gemeente voor jeugdhulp is aansluiten op de Verwijsindex zelfs een verplichting.

Verwijsindex Noord-Holland Noord

De gemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen NH, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Opmeer, Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Koggenland vormen samen de regio Noord-Holland Noord.

Voor deze regio zijn twee relatiemanagers actief: Nicky Hoogervorst en Sanne de Moel. De relatiemanagers onderhouden de contacten met de instellingen die aangesloten zijn op de Verwijsindex MULTIsignaal en sluiten nieuwe organisaties aan. Verder geven zij voorlichtingen en verzorgen zij trainingen over de Verwijsindex.

Contact met de relatiemanagers

Heeft u vragen over de verwijsindex of wilt u uw organisatie aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met de relatiemanagers van Noord-Holland Noord via verwijsindex@alkmaar.nl.

Voor meer informatie over de verwijsindex in Noord-Holland Noord klikt u hier.