Voorwoord nieuwsbrief oktober 2019

8 oktober 2019

Iedere dag valt er wel iets te leren. Over je eigen zielenroerselen, gedachten, eigenaardigheden, die de één net iets meer heeft dan de ander 😉 of je patronen/gebruiken. Iedere dag valt er wel iets te verbeteren aan de Verwijsindex en aan de manier waarop we het gebruik bevorderen.

Met trots presenteren we de e-learning module! Grote dank gaat uit naar de regio Haaglanden, die de aanzet heeft gegeven tot de module en waar intensief mee samen is gewerkt om er een e-learning module van te maken die landelijk, door alle regio’s te gebruiken is. Iedereen die hieraan mee heeft gewerkt: Hartelijk dank!

Neem snel een kijkje, door in te loggen via MULTIsignaal en klik op ‘Links’ in het menu. Hier vind je de link naar de e-learning omgeving.

Een mooie aanvulling op de trainingen die door het hele land worden gegeven. Het bied je de mogelijkheid om iets te leren waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Wil je ook nog iets leren in een live-omgeving met collega’s? Kom dan op donderdag 7 november naar de bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen in Utrecht!

Anouk Gommans