Voorwoord nieuwsbrief juli 2019

1 juli 2019

Op 22 mei jl. organiseerden we een ‘Delen=Vermenigvuldigen’ en ALV om trots op te zijn!

Een enorme opkomst, een inspirerend en indringend autobiografisch verhaal van Danny Dijkhuizen, verdiepende vragen over de landelijke evaluatie en positieve ervaringen werden uitgewisseld.

Ook de presentatie van Robin Wiersma over het register van Veilig Thuis werd als verhelderend ervaren. Zo mogen nog meer bijeenkomsten volgen!

ISO gecertificeerd

In juni jl. zijn we verhuisd naar Middelharnis en stond de controle audit alweer voor de deur. MULTIsignaal beschikt sinds 2014 over het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Ook dit jaar hebben we de ISO controle audit met succes doorlopen!

E-learning en app

Tegelijkertijd werd er samen met de regio Haaglanden volop gewerkt aan de e-learning module. Naar verwachting komt deze in Q3 beschikbaar voor alle MULTIsignaal gebruikers. Ook zijn wij druk bezig met de nieuwe app. We geven een ‘teken van leven’, zodra deze het licht ziet. Houd onze website in de gaten!

Sluitend Samenwerken

VGGM in Gelderland ontving het heuglijke nieuws dat ZonMw de subsidie aanvraag voor een pilot voor de verwijsindex 0-100, ook wel bekend als Sluitend Samenwerken, toegekend heeft gekregen. Van harte gefeliciteerd!

Mooie ontwikkelingen, leuke nieuwe gebruiks-bevorderende middelen om naar uit te kijken en voor nu: Hele fijne zomer!

Anouk Gommans

 

Lees hier de nieuwsbrief van juli 2019