Save the date: Bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen

22 augustus 2022

Noteer alvast in je agenda! Op donderdag 24 november 2022 organiseert de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal weer een bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen. Deze vindt plaats in de omgeving van Utrecht.

Delen = Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor iedereen die werkt met de MULTIsignaal Verwijsindex.

De informatiebijeenkomst heeft als doel om kennis uit te wisselen over hoe je het gebruik van de Verwijsindex kan bevorderen, om je te inspireren en om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere regio’s. Er worden materialen ter bevordering van het gebruik beschikbaar gesteld en is er gelegenheid om je vragen te stellen aan MULTIsignaal of te sparren over jouw ideeën met collega’s vanuit het hele land.

Voor wie?

Gemeentelijk accounthouders, beleidsmedewerkers jeugd, regio-coördinatoren, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Wanneer?

Donderdag 24 november van 13:00 tot 17:00 uur in de omgeving van Utrecht.

Aanmelden

Heb je zin om collega’s uit andere regio’s te ontmoeten? Reserveer dan nu alvast een plaats. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via deze link. Deelname is gratis.

Programma

Wij zijn druk bezig met de invulling van het programma en gaan er uiteraard weer een leerzame en inspirerende middag van maken. Zodra er meer bekend is, informeren wij je hierover via onze website.

N.B. De bijeenkomst is geen training Verwijsindex. Wil je weten hoe je met de Verwijsindex werkt, of zoek je informatie over gespreksvaardigheden, wetgeving, enz, dan kun je terecht bij je regio-coördinator. In het hele land worden regelmatig trainingen aangeboden. Je kunt ook de gratis MULTIsignaal e-learning volgen, zie voor meer informatie: Verwijsindex-trainingen.