Save the date! 11 oktober Delen=Vermenigvuldigen 14

11 september 2018

Save the date! Op donderdag 11 oktober vindt ‘Delen=Vermenigvuldigen 14’ plaats.

Delen=Vermenigvuldigen is voor alle professionals in gemeenten die gebruik maken van MULTIsignaal. Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om uw kennis over de Verwijsindex te vergroten.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers jeugd, procesmanagers, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag !? Dat is geen probleem! Stuur hiervoor een e-mail naar chantal@multisignaal.nl o.v.v. uw naam, regio/gemeente en functie. Deelname is gratis voor gebruikers van MULTIsignaal.

Programma

9:30 Inloop

10:00 Opening Delen = Vermenigvuldigen

10:05 Samenhang: Verwijsindex; SluiS; register VT door Anouk Gommans

10:25 Vroeg Samenwerken door Sanne de Moel van de gemeente Alkmaar

10:45 BI-tool presentatie & experience door Harke Hiddink en Robin Meertens

12:15 Afsluiting door inspirerende spreker

13:00 Aansluitend is er gelegenheid tot napraten tijdens een heerlijke lunch

 

Routebeschrijving en Parkeermogelijkheden

Adres:

De LiK
Wolvenplein 27
3512 CK UTRECHT

 

OV

De LiK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen stoppen meerdere bussen vanaf het Centraal Station en vanuit de omliggende wijken.

Vanaf Halte Wittevrouwenbrug
Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Vanaf Halte Janskerkhof
Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De Vrije Wolf.

Auto

Parkeren op het terrein van De LiK is helaas niet mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van de parkeergarages in de nabije omgeving en van daaruit te lopen. Mocht het gewenst zijn parkeerkaarten te reserveren, dan kunnen wij u doorverwijzen naar ons contactpersoon.

Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking)
Kruisstraat 2, 3581 GK UtrechtLoop vanaf de parkeergarage richting de Wittevrouwensingel en volg deze naar rechts langs de singel. Steek bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeergarage De Grifthoek
Wittevrouwensingel 96 (De Grifthoek), 3514 AL Utrecht
Vanuit de parkeergarage volgt u de Wittevrouwensingel en houdt het water aan de rechterhand. Na ongeveer 300 meter steekt u bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeren op Janskerkhof
Parkeren op Janskerkhof is mogelijk, er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Volg vanaf het plein de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De LiK.