Nieuwsbrieven versturen in een modern jasje!

12 februari 2018

De nieuwste versie van de MULTIsignaal nieuwsbriefapplicatie is live! Met deze nieuwe versie wordt het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven nog eenvoudiger en verbeteren de prestaties!

Om de communicatie omtrent de Verwijsindex te ondersteunen, kan elke MULTIsignaal regio gebruik maken van de MULTIsignaal nieuwsbriefapplicatie, waarmee je snel en gemakkelijk je eigen nieuwsbrief kunt versturen. Hiermee houd je gebruikers op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Verwijsindex in jouw regio.

Altijd actuele content beschikbaar!

MULTIsignaal stelt regelmatig informatieve berichten beschikbaar, die door iedereen te gebruiken zijn. Naast het regionale nieuws, kun je met deze berichten je eigen nieuwsbrief verder aanvullen. Je hoeft de nieuwsbrief dus niet (volledig) zelf te schrijven en dat bespaart tijd! Uiteraard kun je ook je eigen regionale nieuws toevoegen met eventueel een link naar de eigen website.

Het systeem is zo ontworpen dat je er gelijk mee aan de slag kan. De nieuwsbrief is geheel naar eigen wens op te maken. Je bepaalt zelf de kleuren, de indeling van de berichten en een persoonlijk, regionaal briefhoofd (header) en je eigen regionale logo.

Account aanvragen?

Ben je procesmanager of functioneel beheerder van MULTIsignaal en geïnteresseerd in een nieuwsbriefaccount voor jouw regio? Neem dan contact op met de helpdesk!

Belangrijkste wijzigingen

  1. De vormgeving van de applicatie is moderner en aangepast naar de standaarden van deze tijd.
  2. De vormgeving van de nieuwsbrieven is ook moderner en voldoet aan de verwachtingen van deze tijd.
  3. Doordat we gebruik maken van de kracht van Mailchimp, een grote e-mail verzendservice, zijn de nieuwsbrieven altijd up-to-date volgens de meest recente e-mail standaarden. Problemen met het ontvangen van berichten behoren nu tot het verleden.