MULTIsignaal: meer dan alleen een Verwijsindex

4 april 2019

Vanuit je bronapplicatie een signaal afgeven, waarbij je vrijwel alle functionaliteiten van de webapplicatie tot je beschikking hebt?

Dit kan via een koppeling! Denk aan je cliëntkaart, je regiemodel en zelfs medewerkerbeheer. Gecertificeerde Instellingen kunnen via de eigen standaard aansluiten, waarvan wij de meest actuele versie volledig ondersteunen.

Het aansluiten van koppelingen doet MULTIsignaal kosteloos, ongeacht type en omvang van de aansluiting, én ongeacht het volume van de berichten. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor extra gebruikers of extra instellingen die willen aansluiten.

Hiermee stimuleren wij het gebruik van de Verwijsindex. Ook kunnen wij statistieken bieden die inzicht geven in de mate van samenwerking in uw regio.

Ben je altijd onderweg en zit je het liefst niet achter je bureau?

Maak dan gebruik van de MULTIsignaal app, signaleer met behulp van je mobiel of tablet. We kunnen nu al verklappen dat we zeer binnenkort – nog voor de zomer! – met een flinke update komen met allemaal nieuwe functies.

Dit bedenken we allemaal niet alleen. Al ruim 10 jaar stimuleren we samen met de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal het gebruik van de Verwijsindex en werken we  nauw samen met meer dan 70% van de gemeenten van Nederland. Binnenkort, zoals u elders in deze nieuwsbrief kunt lezen, bieden we samen met de regio Haaglanden een nieuw e-learning platform aan.

Heeft u vragen over de mogelijkheden om te koppelen of bent u geïnteresseerd in ons nieuwe e-learning platform? Stuur een mail naar info@multisignaal.nl of bespreek het met uw contactpersoon.