Delen=Vermenigvuldigen 12 en ALV GVMS

30 januari 2017

Op dinsdag 16 mei vinden in Utrecht de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal (GVMS) en de informatiebijeenkomst ‘Delen=Vermenigvuldigen 12’ plaats.

Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om, zowel uw kennis over de Verwijsindex te vergroten, als mee te beslissen over verenigingszaken van de GVMS.

Sinds 2009 verbindt de Gebruikersvereniging zo’n 265 Nederlandse gemeenten, die gebruik maken van de Verwijsindex van MULTIsignaal. Dit jaar verwelkomen wij voor het eerst ook de gemeenten van de stadsregio Amsterdam en de regio Hart van Brabant.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers Jeugd, procesmanagers en functioneel beheerders, die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

the-colour-kitchen-zuilen smal

Workshops Verwijsindex

Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst ‘Delen=Vermenigvuldigen 12’. Wij kunnen alvast verklappen, dat een inspirerende gastspreker de dag zal openen. Daarnaast zijn er workshops te volgen, die u meer inzicht geven in het gebruik van de Verwijsindex. Evenals voorgaande bijeenkomst, kunt u kiezen tussen onderwerpen gerelateerd aan ‘Beleid en Uitvoering’ of ‘Functioneel Beheer’. Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw mening en ervaringen, is er gelegenheid om vragen te stellen en kijken wij gezamenlijk hoe de informatievoorziening binnen de jeugdzorg bevorderd kan worden, door het gebruik van de Verwijsindex te stimuleren.

Tijdens de ALV bespreken wij de plannen voor 2017 en vragen wij enerzijds uw stem over verenigingszaken en de vaststelling van de jaarrekening over 2016. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen van de MULTIsignaal Verwijsindex, bespreken we o.a. de pilot Sluitend Samenwerken 0-100, en krijgt u informatie over cijfers en statistieken.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst en de ALV vinden plaats van 10:00 tot 15:30 uur bij The Colour Kitchen in Utrecht. The Colour Kitchen is een hospitality concept met een maatschappelijk hart. Zij willen samen met hun gasten en partners het verschil maken, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden.

Aansluitend aan de ALV nodigen wij u uit, om onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten en tips uit te wisselen met collega’s elders uit het land.

Aanmelden voor deze dag kan tot 1 mei a.s. door een e-mail te sturen naar marianne@multisignaal.nl o.v.v. uw naam, regio/gemeente en functie.

Bijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 16

07-11-2019

De volgende bijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 16 vindt plaats op donderdag 7 november in de Jacobikerk in Utrecht. Delen = Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor professionals die werken met… Lees meer

Agenda