Bijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 11

27 juni 2016

Voor alle procesmanagers, functioneel beheerders en beleidsmedewerkers die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal, organiseren wij op donderdag 3 november 2016 van 11:00 tot 15:00 uur alweer de 11e editie van de informatiebijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen. De bijeenkomst heeft als doel informatie en tips over de Verwijsindex te delen om zodoende het gebruik te bevorderen. Ook zullen nieuwe functionaliteiten ter sprake komen en vragen wij uw mening over de ontwikkeling van de Verwijsindex.

Header website MS_MG_5801

Bijzondere locatie

De bijeenkomst vindt dit keer plaats in de regio Rotterdam op een bijzondere locatie met een sportief tintje. De Verwijsindex staat tenslotte voor samenwerking en wij zijn met zo’n 300 gemeenten als team verenigd in de Gebruikersvereniging MULTIsignaal. Bovendien sprak de voorzitter van de Gebruikersvereniging bij zijn benoeming de wens uit om alle 35.000 meldingsbevoegden van MULTIsignaal op deze locatie bijeen te brengen tijdens een landelijke bijeenkomst. De volgende bijeenkomst zal daarom plaatsvinden in het perscentrum van de Rotterdamse Kuip! Uiteraard is de groep tijdens Delen=Vermenigvuldigen minder groot, en wordt er een aparte sessie ingelast voor functioneel beheerders, zodat er voldoende aandacht is voor al uw vragen.

Aanmelden kan vanaf nu via marianne@multisignaal.nl o.v.v. je naam, functie en e-mailadres. Deelname is gratis voor gemeenten die gebruik maken van de Verwijsindex MULTIsignaal.

We hopen op een grote opkomst, dus wees er snel bij!