Anouk Gommans

Directeur

Ik werk graag aan resultaatgerichte initiatieven en projecten, waarbij samenwerking centraal staat.

Mijn achtergrond bestaat uit Bedrijfskundig Management en HRM. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als directeur/manager van organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waarvan de laatste 5 jaar als directeur van MULTIsignaal en sinds mei 2014 als directeur van het CPI. Wij werken in verschillende teams en samenstellingen en zijn allen gericht op (door)ontwikkeling, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers!

anouk@multisignaal.nl

Nicolette Rooimans

Consultant

Ik implementeer digitale innovaties in het publieke domein en richt me als sociale wetenschapper vooral op de menselijke aspecten. Daarnaast ben ik als Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling getraind in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld en zorg als Security Officer voor een betrouwbare informatievoorziening richting onze klanten.

Dit krijg ik niet alleen voor elkaar, maar samen met inspirerende collega’s én klanten. Werken aan het verbeteren van ‘de wereld’, dat maakt het werken bij het MULTIsignaal zo speciaal!

nicolette@multisignaal.nl

Nadia Kadhim

Consultant

Als consultant ben ik bezig met de implementatie van de MULTIsignaal Verwijsindex, hét instrument om samenwerking tussen (jeugd)professionals te verbeteren. Dit doe ik met passie en toewijding, en bovenal veel plezier. Samen met mijn geweldige collega’s proberen we elke dag iets nieuws te leren, geïnspireerd te raken en te inspireren.

Daarnaast ben ik als jurist verantwoordelijk voor de implementatie van de AVG, en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei juridische vragen. Ik analyseer, interpreteer en pas de wet toe, zodat alle maatschappelijke initiatieven van CPI een stevige basis hebben in de wet.

nadia@publiekeinnovatie.nl

Chantal Bonnamy

Ondersteunend consultant

Ik ondersteun de consultants van MULTIsignaal zodat ik mijzelf steeds verder kan ontwikkelen. Daarnaast organiseer ik met veel plezier twee keer per jaar de bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen voor beheerders, procesmanagers en coördinatoren die gebruik maken van de MULTIsignaal Verwijsindex.

chantal@publiekeinnovatie.nl

Marianne van Heemst

Officemanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij MULTIsignaal als officemanager. Ik verzorg de website en de nieuwsbrieven en was betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwsbrief applicatie, die beschikbaar is voor de MULTIsignaal regio’s. Daarnaast organiseer ik o.a. de bijeenkomsten voor de Gebruikersvereniging.

We werken met een kleine groep enthousiaste collega’s, waardoor iedereen erg betrokken is. Samen proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij, dat maakt het voor mij bijzonder.

marianne@multisignaal.nl

Marcel Zwager

Helpdeskmanager

Als Helpdeskmanager ben ik verantwoordelijk voor de helpdeskafdeling en aansturing hiervan. Goede service vinden wij belangrijk, daarmee dragen wij bij aan een positieve beleving van onze producten.

Ik rapporteer aan de klanten over de gemaakte afspraken over de te leveren diensten en producten (SLA).  Om de kwaliteit te waarborgen ben ik constant op zoek naar manieren om onze producten & diensten blijvend te optimaliseren.

marcel@multisignaal.nl

Productmanager

De Productmanager heeft zeggenschap over de doorontwikkeling en continuïteit van de MULTIsignaal Verwijsindex. De productmanager houdt contact tussen de verschillende partijen die betrokken zijn bij de MULTIsignaal Verwijsindex.

Voor wie?

Voor vragen omtrent doorontwikkeling mail naar: 

 

productmanagement@multisignaal.nl

De Servicedesk MULTIsignaal

Onze collega’s van de Servicedesk voeren het functioneel & technisch applicatiebeheer uit van MULTIsignaal. De beheerders zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0187- 641747 of via e-mail: helpdesk@multisignaal.nl.

Voor wie?

De afdeling functioneel & technisch applicatiebeheer biedt ondersteuning aan beheerders en professionals van de regio’s waar het functioneel- of technisch-applicatiebeheer voor wordt uitgevoerd. Bij vragen mail naar:

helpdesk@multisignaal.nl