Aansluitportaal

Via het MULTIsignaal Aansluitportaal sluit u uw organisatie gemakkelijk en snel online aan op meerdere gemeenten. Daarnaast kunt u via het aansluitportaal het gebruik van MULTIsignaal Verwijsindex uitbreiden naar meerdere aangesloten gemeenten/convenantgebieden.

Doe de check:

Ga naar aansluiten.multisignaal.nl en kies ‘Doe de check!’. Hiermee ziet u of uw organisatie mogelijk al in één of meerdere gemeenten / convenantgebieden is aangesloten. Maak een account aan om uw aanvraag te kunnen starten.  Heeft u al een account in het MULTIsignaal aansluitportaal? Maak dan rechtstreeks gebruik van de optie ‘Login’.

Selecteer de gebieden

Selecteer de verschillende gemeenten waarin u wilt aansluiten en beantwoord de vragen over uw organisatie. Eén van de zogenaamde convenantvertegenwoordiger neemt contact met u op om het organisatieprofiel en het verdere aansluitproces met u door te nemen. Nadat het organisatieprofiel is goedgekeurd -een actie van de convenantvertegenwoordiger- kunt u weer verder werken in het aansluitportaal.

Convenanten en ondertekening

Onder ‘Documenten’ vindt u per convenantgebied het convenant en eventuele bijlagen. Het is belangrijk dat u kennis neemt van de inhoud. Er kunnen namelijk verschillen zijn in richtlijnen tussen de verschillende convenantgebieden. Geef te kennen dat u de documenten heeft ingezien door het schuifje om te zetten. Ga verder naar de volgende stap ‘ondertekenen’. Doorloop de stappen, u ontvangt vervolgens een e-mail via sign request om digitaal te ondertekenen.

Wat gebeurt er na de aansluiting?

Na afronding van de ondertekening zullen de door u ingediende medewerkers een account krijgen. Na activering door onze servicedesk kunnen zij gebruik maken van MULTIsignaal.

Meld je hier aan en ontvang onze nieuwsbrief!